NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull una jornada d´entrenament per a corredores

L´objectiu és perdre-li la por a les 10K i animar a la participació

Gandia ha acollit una jornada d’entrenament per a dones corredores que vullguen fer front al repte dels 10 quilòmetres i ho ha fet de la mà del Club Nosotras Deportistas. L’objectiu és impartir unes pautes que aprofiten a les esportistes per als seus entrenaments al llarg de l’any, de manera que puguen millorar la seua tècnica i el seu entrenament. A més, s’anima a totes a participar en la cursa que es celebra en València capital des de fa quatre anys.

L’activitat, completament gratuïta, és un punt més a favor del Govern local, que impulsa l’esport en general i la igualtat en qualsevol disciplina esportiva. I és que qualsevol meta es pot aconseguir amb un bon entrenament i molta constància.

Animar a la participació de la 10K de València és altre dels objectius d’estos entrenaments. És per això que esta jornada aprofita per a donar a conèixer la cursa.

Les següents cites per als entrenaments seran Alzira i Catarroja, així que si no han pogut participar en la jornada de Gandia, encara tenen dues oportunitats més.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.