NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mig centenar de persones participen als programes i tallers del SERVEF

En total, s´han invertit 670.000 euros

L’Olleria està donant treball en estos moments a vora mig centenar de persones, 24 d’elles en diversos departaments municipals i 25 més als tallers d’ocupació. Es tracta d’una política social que suposa una injecció de 670.000 euros per part del Servef i, per tal de comprovar l’optimització de la inversió, el secretari autonòmic d’Ocupació ha visitat el poble.

L’aposta del Govern valencià pretén desenvolupar polítiques actives d’ocupació que recolzen la reinserció laboral de les persones amb més dificultats, com ara els joves i les persones aturades de llarga durada.

En l’actualitat, en L’Olleria hi ha en actiu sis programes finançats pel Servef dels que formen part 1 auxiliar administratiu, una educadora social, un enginyer industrial, un tècnic de so, una assistenta domiciliària, set peons, una desena d’alumnes i tres persones de l’equip docent del taller d’ocupació, a més d’altres tants del programa T’Avalem Juvenil, dos oficials de l’Emcorp i nou peons de l’Emcord.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.