NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xavier Ferragut exposa la seua experiència en Burkina Faso

Natural d?Algemesí, Xavi Ferragut ha desenvolupat una important tasca de cooperació i solidaritat en un menut poble al nord de Burkina Faso, Baasneere

Natural d’Algemesí, Xavi Ferragut ha desenvolupat una important tasca de cooperació i solidaritat en un menut poble al nord de Burkina Faso, Baasneere. Aquesta activitat li ha servit d’inspiració per a presentar ara històries reals, pintades i escrites que ens apropen i mostren la vida dels seus habitants. El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull aquesta exposició de llenços realitzats sobre taula amb acrílics i olis plens de rostres de persones de totes les edats d’aquest poblat ubicat al cor d’Àfrica. El fet de centrar-se a les mirades és la manera que té l’autor de fer-nos parar enmig de la vida frenètica que ens ha tocat viure per a recordar-nos que hi ha gent que viu amb altre ritme, altre tempo i amb altres prioritats.

Xavi Ferragut és restaurador d’obres d’art en l’especialitat de daurats i policromia, treball que compagina amb la pintura i en menor mesura amb la fotografia.

Com ens ha explicat l’autor, les pintures venen acompanyades de textos on es descriu breument les figures seleccionades per a aquesta mostra “Històries de Baasneere” que romandrà a Ontinyent fins al 25 de febrer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.