NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació inverteix 10,5 milions en La Vall

A esta xifra es suma altres inversions en matèria de carreteres i obres de millora de les xarxes d?aigua potable dins del Pla Contra la Sequera i restauració de patrimoni

La seu de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida fou ahir l’escenari elegit per a presentar el Pressupost que la  Diputació destina a aquesta comarca. En aquest  2018 rebrà un total de 10,5 milions d’euros de la institució provincial, xifra a  la que es suma altres inversions en matèria de carreteres i obres de millora de les xarxes d’aigua potable dins del Pla Contra la Sequera i restauració de patrimoni.

Altre capítol destacat és el de plans d’ocupació que van a permetre crear més d’un centenar de llocs de treball en la comarca. El primer va tenir una dotació de 185.000 euros i aquest segon augmenta fins als 539.000 euros.

I quasi un milió d’euros s’injecten per a cobrir els danys causats per les fortes pluges que assotaren la comarca en desembre del 2016 i gener del 2017; una partida que complementa l’aportació de la Generalitat.

I així la Diputació ha duplicat les inversions en la comarca als dos primers anys de legislatura amb un total de 22,5 milions d’euros, front als 12,5 milions del període 2014-2015 amb un increment generalitzat en tots els municipis.

Pel que fa als pressupostos de la Diputació són més socials i amb clara vocació municipalista i, a més, aconseguiran reduir el deute quan acabe aquest 2018 en un 50% però hi ha altres assoliments aconseguits.

Per últim en carreteres, la Diputació porta invertits en la comarca 8,3 milions d’euros en projectes ja executats, adjudicats o en licitació i altres cinc en obres de manteniment, reforç de la seguretat o en procés de redacció, per valor de 340.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.