NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Baixa l´índex de robatoris als camps

El delegat del Govern anuncia una rebaixa en el número de robatoris als camps durant 2017 a tota la Comunitat en una jornada de formació a Guàrdia Civil i Policia

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha visitat Pego per a inaugurar unes jornades de formació sobre els robatoris als camps dirigida a Policia Nacional, Local, Autonòmica i Guàrdia Civil, anunciant que durant 2017 el número de robatoris als camps de la Comunitat Valenciana ha baixat considerablement. Es tracta d’una bona notícia si tenim en compte que durant l’any passat es va detindre a 150 persones i es van esclarir moltíssims casos denunciats pels agricultors.

Formar als professionals és una tasca importantíssima si es vol aconseguir rebaixar encara més el número de robatoris als camps i, malgrat la seua eficàcia, el treball ha de ser constant per tal de fer front als lladres. I ací entra la col·laboració i la denuncia ciutadana, fonamental per tal d’esclarir els fets.

La jornada de formació, amb el títol ‘Seguretat al camp i comercialització’, ha estat organitzada per l’Àrea d’Agricultura i Pesca de la Delegació del Govern en col·laboració amb la ¡Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.