NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pasqual Boqueta exposa en Beniarjó

L´artista de Carcaixent ha donat una obra per a commemorar el Premi Senyoriu Ausiàs March

Pasqual Boqueta, artista plàstic de Carcaixent, exposa fins el dia 18 en Beniarjó una mostra de les seues obres simbòliques amb la proporció àuria com a protagonista. Llicenciat en Belles Arts, en l’especialitat de pintura i gravat, Boqueta ha donat un dels seus llenços a l’Ajuntament inspirat en el Veles e Vents d’Ausiàs March per a commemorar el premi que cada any s’atorga en memòria d’este poeta medieval valencià molt vinculat Beniarjó.

La mostra ens parla dels canvis tecnològics que tant ajuden i a la vegada controlen als ciutadans i ho fa fent referència al passat i al futur.

La tècnica que empra Boqueta als seus darrers llenços ens trasllada a eixe simbolisme que sempre l’ha caracteritzat, aprofundint en la proporció àuria i traguent-la a la llum, fent-la visible als nostres ulls acostumats a viure amb ella sense adonar-nos-en.

L’obra pot contemplar-se a la Sala d’Exposicions de Beniarjó de dilluns a dissabte de 18 a 20:30 i els diumenges de 12 a 14.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.