NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

50 expositors en la Fira Comercial més multitudinària

Objectes de tot tipus omplin l´Avinguda Vicent Ferri de Canals

Demà dissabte de nou del matí a nou de la nit, a l’Avinguda Vicent Ferri, Canals celebra una nova edició de la seua Fira Comercial amb gran èxit de participació ja que són 50 els comerços inscrits, el màxim disponible. Aquests oferiran productes i serveis de tot tipus, des de roba, calçat i complements,fins flors o articles de papereria.

La jornada, que comptarà amb la visita del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent aprofitarà per a entregar els premis als guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal i el Concurs de Selfies de la Foguera, amb el posterior sorteig de cupons per part d’Associem pa a utilitzar als comerços adherits. Com ve sent habitual, els assistents podran participar en tot tipus d’activitats d’oci.

Els més menuts es divertiran amb tallers de confecció de xapes, pintacares, mostra de sabó gegant o partides de futbol i amb el contacontes “La maleta de Jordiet” previst a les dotze del migdia. Una fira i una programació complementària que busca apropar el xicotet comerç de Canals a tots els veïns i visitants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.