NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals implantarà en 2019 els pressupostos participatius

L´Ajuntament de Canals enceta les reunions informatives sobre Pressupostos

Ahir per la vesprada la Casa de Cultura Ca Don José de Canals va acollir una reunió informativa per explicar als assistents el funcionament dels Pressupostos 2018; com és, en què consisteix i de quina manera es treballa. L’acte, organitzat per les regidories de Participació Ciutadana, Govern Obert i Hisenda i que es repetirà al llarg de l’any a les pedanies i alguns barris, té com objectiu la consecució d’un procés de pressupostos participatius que es vol engegar en 2019.

D’aquesta manera, la reunió va servir per a aprofundir en la procedència dels més de 9 milions d’euros amb els que es compta de pressupost en aquest 2018. Els participants també van poder conèixer de primera mà els capítols i les inversions, així com dels terminis amb els quals es treballen.

En Canals per primera volta es creen dues partides importants com són la de pobresa energètica, dotada amb 25.000 euros i l’ajuda per a la vivenda habitual amb 60.000 euros. Per a polítiques socials s’assignen més de 730.000 euros, prop del 30% més que en 2017.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.