NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Federació de Teatre Amateur premia a l´Ajuntament pel suport al teatre

El premi d´entregarà en Canet d´En Berenguer

La Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana ha guardonat a l’Ajuntament de La Llosa de Ranes amb el premi ‘Tablas’ pel seu suport al món del teatre. L’acte, que ha tingut lloc al saló de plens de l’Ajuntament, ha comptat amb la presència de l’alcalde, el president de la Federació i el president de Gaudium Teatre que, a més, ha anunciat que ampliaran a 14 les representacions teatrals.

Estos premis són atorgats des de fa vint anys per la Federació en la seua assemblea i guardonen cada any a un actor o actriu, un grup teatral, una persona i una institució que es destaquen per donar suport al teatre amateur.

Entre els guardonats d’altres anys trobem persones tan importants al món del teatre com Maria Luisa Merlo, Antonio Ferrandis o Pepe Sancho, institucions com ara el Teatre Talia de València, el Festival MIM de Sueca o el Misteri d’Elx. Cal recordar El grup Gaudium Teatre ja fou guardonat l’any 2005 per la seua gran trajectòria.

La federació entregarà el premi en la seua assemblea anual que tindrà lloc el proper dia 14 d’abril a Canet d’en Berenguer, moment en que una representació del consistori, encapçalada per l’alcalde, es desplaçarà per rebre el guardó. Però serà en setembre quan tinga lloc l’acte de presentació de l’edició número 25 de la Mostra de Teatre Amateur de La Llosa de Ranes, a la qual es vol donar major repercussió per celebrar l’aniversari. A més, tant l’Ajuntament com Gaudium volen que siga “molt especial i molt participativa” i han anunciat que hi haurà diverses sorpreses que es desvelaran en la presentació de la Mostra. De moment, ja sabem quines agrupacions participaran.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.