NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El mercat medieval converteix La Vila en un soc àrab

Del 23 al 25 de febrer es celebrarà una renovada edició del mercat

“Ontinyent Medieval”, que tindrà lloc del 23 al 25 de febrer, inclourà com gran novetat un soc àrab amb mostra de tallers d’oficis antics. Es renova així aquest mercat que està organitzat per l’Ajuntament, la Diputació de València i la Societat de Festers que en aquesta edició comptarà amb més de 100 llocs de productes artesans i gastronòmics i nombroses activitats d’animació en el cap de setmana del Mig Any Fester.

Enguany el mercat medieval compta amb tres espais diferenciats. El Barri de la Vila ha estat l’elegit per convertir-se en un soc àrab.

La segona zona abastirà l’espai entre plaça Major i la plaça de Baix on es comptarà amb més de 100 llocs de venda.

“Ontinyent Medieval” s’obri el divendres 23 a les sis de la vesprada i a les set i mitja començarà la inauguració oficial. L’activitat continuarà oberta dissabte i diumenge de deu i mitja  a deu  de la nit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.