NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Butrón, Larrañaga i Lucas dominen el Nacional de Motocross

Al voltant de 6.000 aficionats acudeixen com espectadors al circuit

El Complex del Motor d’Albaida ha sigut escenari de la primera cita del Campionat d’Espanya de Motocross 2018 amb un èxit total d’assistència, més de 6.000 aficionats i més de 130 pilots inscrits.  Alguns tan destacats com José Antonio Butrón que s’imposava en EliteMX1 i que ja persegueix revalidar el títol o (9´15) Iker Larrañaga, màxim favorit i guanyador ahir en Albaida en categoria MX2. El traçat d’Albaida ha sigut un dels clàssics d’aquest Campionat i ha regressat amb força aquesta temporada després d’un any d’absència.

En la primera mànega ElitMX1, José Antonio Butrón es posava líder des de la caiguda de la tanca amb Jorge Zaragoza volent arrabassar-li la primera posició. Els dos oferiren un gran espectacle que arrancaria els aplaudiments del públic. En la segona, Kullas manaria als primers girs però Jorge l’avançava per ostentar aquest lloc. Butrón va haver de remuntar i poc a poc aconseguiria col·locar-se al pòdium fins arribar al de Yamaha Ausió i emportar-se la victòria. Pòdium per a Butrón, Harry Kullas segon i Jorge Zaragoza, tercer.

En ElitMX2, Iñer Larrañaga seria el dominador de la primera mànega; mentre Adrien Malaval rodava en segona posició tot el temps i Simeó Ubach, tercer, també tota la carrera. En la segona, Malaval encapçalava al grup amb Josep García segon i Larrañaga tercer que va haver de remuntar després d’una mala eixida. Amb el pas de les voltes, el de Husqvarna aconseguiria el liderat, fent el primer doblet de la temporada. Als calaixos d’honor han pujat Iker Larrañaga; Adrien Malaval i Simeó Ubach.

El dissabte es faria la primera carrera de 125 amb victòria d’Eddie Jay Wade. Ahir diumenge es viuria la segona amb Oriol Oliver i Mario Lucas encarregats de lluitar per la victòria. Oliver encapçalaria els primers girs però fou superat per Mario. David Braceras també l’avançava. Els canvis no pararen ací i Gerard Congost també passaria davant d’Oliver, creuant la meta tercer. Primera posició al pòdium per a Mario Lucas, segona per a Eddie Jay Wade i tercera, Oriol Oliver.

L’alcalde d’Albaia, Josep Antoni Albert va estar, entre altres, en la cerimònia de lliurament de trofeus que tancaria aquesta primera prova del campionat nacional.

Entre cites importants, destaca el Nacional de Supermotard que torna enguany a disputar una prova al circuit d’Albaida. Serà el 21 i 22 d’abril.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.