NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pato Afortunado reparteix vora 7 milions en premis

L´administració l´Albufera d´Anna reparteix el dissabte 5.400.000 euros de la Loteria Nacional i una primitiva de 5 encerts de quasi 1.500.000 euros

L’administració de loteria El Pato Afortunado de l’Albufera d’Anna ha repartit 5.400.000 d’euros corresponents al sorteig del dissabte de Loteria Nacional. I quan ja acabava el dia, la bona ratxa va continuar al consignar una primitiva de 5 encerts amb 1.404.094 euros de premi. Pel que fa a la loteria, el número premiat ha estat el 25.084, un dels fixes abonats setmanals d’alguns negocis del poble. L’alegria, per tant, s’ha apoderat d’aquest menut poble de la Canal, de poc més de 2.600 habitants però també d’altres més llunyans ja que algunes paperetes s’han venut per Internet. En total s’han repartit 9 sèries del número premiat; l’altra sèrie s’expedia en una administració d’Elx.

I precisament aquesta administració, la del Pato ha repartit nombrosos premis als últims anys; entre ells de la loteria de Nadal, la Bonoloto, el Euromillón… el que fa sumar clients de tota Espanya i inclús de l’estranger.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.