NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva a FITUR 2018

capital de la comarca de La Costera que tancava el seu pas per Fitur amb un balanç excel?lent al coronar-se amb el premi a la millor aplicació turística nacional al concurs The Apptourisme Awards 2018 en la categoria de millor guia de destí.

Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, celebrada del 17 al 21 de gener, rebia en la seua trenta-vuitena edició a 251.000 participants, la xifra més alta de la seua sèrie històrica; confirmant així el seu lideratge com gran fòrum de negocis de la indústria mundial del turisme.

 

 

Tant els professionals com els visitants han pres bona nota dels atractius i novedoses propostes mostrades pels nostres municipis com Xàtiva, capital de la comarca de La Costera que tancava el seu pas per Fitur amb un balanç excel·lent al coronar-se amb el premi a la millor aplicació turística nacional al concurs The Apptourisme Awards 2018 en la categoria de millor guia de destí. Va obtenir 80 punts, la major de totes les categories. El guardó  s’atorgava el dijous dia 18 de gener en l’esdeveniment Fitur Know-how&Export.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.