NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dos bebés moren en l´incendi de sa casa al disseminat

Son pare no va poder salvar-los la vida i, quan va arribar, ja era massa tard

La Guàrdia Civil segueix investigant la que s’ha convertit en una de les majors tragèdies dels últims anys en Ontinyent, l’incendi d’una casa del disseminat en la que han mort dos bebès de deu mesos. En eixe moment les dos criatures es trobaven a soles, al bressol que son pare havia deixat al costat de la llar per a que es mantingueren calentes, ja que sa mare estava treballant i son pare estava tallant llenya per tal calfar l’habitatge. Altra de les filles del matrimoni, de 3 anys, estava en casa d’uns coneguts que estaven cuidant-la.

Va ser divendres per la vesprada, cap a les 3, quan es va originar el foc en l’interior de la casa de tres plantes situada en el ramal número 9 del Camí de la Moneda, una zona residencial i allunyada del nucli urbà a la que es van desplaçar bombers d’Ontinyent, Xàtiva i Alzira per tal d’extingir el foc.

La casa ha quedat totalment destruïda i va ser un bomber el que va trobar el cos sense vida de les dos xiquetes ja que el pare, malgrat intentar salvar-les trencant la porta amb una destral i tirant aigua amb una mànega, no va poder socórrer-les ni contenir les flames en una casa d’estructura de fusta, vella i mal mantinguda.

El pare de les xiquetes, de 33 anys, va haver de ser ingressat en l’hospital d’Ontinyent per les cremades i la inhalació de fum, mentre que la mare, en tindre coneixement dels fets, també va ser atesa per un atac d’ansietat. L’Ajuntament d’Ontinyent ha decretat dos dies de dol i ha ofert a la família un habitatge on poder allotjar-se provisionalment després d’esta desgràcia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.