NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent FITUR 2018

capital de la Capital de Vall d?Albaida que vivia un any històric perquè per primera vegada el Cant dels Angelets eixiren de la Comunitat Valenciana

Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que es celebrava del 17 al 21 de gener, tancava la seua trenta-vuitena edició amb les millors dades de la seua història, al rebre el rècord de 251.000 visitants, un 2,5% més que en 2017.

 

 

Fitur és, per tant, el millor aparador per ensenyar-li al món la qualitat i diversitat de l’oferta en aquest sector de la nostra Comunitat Valenciana i dels nostres municipis com Ontinyent, capital de la Vall d’Albaida que vivia un any històric perquè per primera vegada el Cant dels Angelets eixiren de la Comunitat Valenciana, deixant-se escoltar en Fitur i enamorant a centenars de visitants que detenien la seua activitat per contemplar la interpretació d’aquest tradicional cant d’origen gregorià que serveix com a preludi de les festes patronals.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.