NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia a FITUR 2018

aquest 2018 ha exprimit la seua condició de Capital Cultural Valenciana al màxim i va fer d?aquesta, la seua principal bandera

Coincidint amb les millors xifres del sector turístic tant en Espanya com a nivell mundial, Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, celebrada del 17 al 21 de gener, tancava les seues portes després d’una incessant corrent de participants, 251.000, el que representa un creixement entorn al 2,5% respecte a 2017.

Fitur és un punt de trobada del sector de referència mundial on es donen cita les millors empreses i professionals; sent, per tant, un esdeveniment de quasi inexcusable assistència. Gandia és un dels municipis que mai falta i en aquest 2018 ha exprimit

la seua condició de Capital Cultural Valenciana al màxim i va fer d’aquesta, la seua principal bandera. La ciutat acudia per a contar, que, malgrat tindre una de les millors platges d’Espanya, alberga molt més que l’oferta de sol. La idea és ampliar el concepte d’una ciutat que viu els 365 dies de l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.