NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mig centenar de parades per a la Fira Comercial

Comerços, associacions i serveis ofereixen els seus productes

La Fira Comercial de Canals envaïa el passat dissabte l’Avinguda Vicent Ferri amb totes les carpes ocupades. 50 establiments; entre comerços, associacions i serveis oferiren els seus productes per demostrar que a aquesta localitat el sector terciari té molt de pes com va poder comprovar el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent que, acompanyat per l’alcalde i membres de la corporació municipal va visitar la fira i els estands participants.

La fira, impulsada des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris Associem de Canals també va servir per atorgar els premis del sisè concurs de selfies, enguany amb el lema “Foguera 2018” que va recaure en Mónica Gómez, agraciada amb un mòbil d’última generació i dels premis del III Concurs d’Aparadors de Canals, gestionat per Associem i que foren per al Rincón de Patri; Virian Cortines i Centre Estètica Ivelisse. Però l’activitat complementària, plena de cites lúdiques i d’oci fou molt extensa.

A la fira no va faltar l’estand de l’Ajuntament amb tot tipus d’informació institucional.

Una nova edició, per tant, molt exitosa amb l’atenció especialitzada i de qualitat que caracteritza al comerç de Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.