NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Confederació estudia el projecte de recuperació del Riu Nou

A partir de l´estiu es podrà fer ús de la platja que hi ha projectada on abans estaven els banys

L’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins ha presentat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer un projecte que permetrà al poble recuperar la zona de bany del Riu Nou, una iniciativa que s’ha presentat a la ciutadania perquè puguen conèixer de primera mà en què consisteix l’actuació.

El Riu Nou, al seu pas per L’Alcúdia de Crespins, permetia fa més d’una dècada refrescar-se als mesos d’estiu, però la mort d’un xiquet va obligar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer a prohibir el bany. Ara, amb este projecte, es pretén crear una platja de poca profunditat que permeta als veïns i visitants refrescar-se als mesos d’estiu.

Si la Confederació Hidrogràfica del Xúquer estudia el projecte i el veu convenient, les obres es trauran a licitació i s’adjudicaran en uns mesos, de manera que este estiu els veïns de L’Alcúdia de Crespins puguen tornar a disfrutar de les aigües del riu.

De la Confederació Hidrogràfica del Xúquer depèn ara que este estiu estiga apunt un projecte molt desitjat per part de la ciutadania, on la seguretat estiga garantida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.