NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Guàrdia Civil i Exèrcit busquen a una dona desapareguda fa any i mig

Al voltant de 340 efectius de la Guàrdia Civil i l?Exèrcit busquen en Navarrés a una dona de 76 anys

Després d’un any i mig desapareguda, Teresa Mercé Mengual és de nou l’objectiu de recerca del Govern espanyol, que ahir va iniciar una nova batuda de tres dies pel terme municipal de Navarrés per tal de trobar a esta dona de 76 anys que va desaparèixer el 5 de juliol de 2016 sense deixar rastre. Aquell dia va eixir sola de casa en direcció a la residència de la tercera edat, però mai va arribar allí. El seu home va denunciar la seua desaparició, però les recerques han estat infructuoses des de llavors. 200 guàrdies civils i 140 efectius de la Unitat Militar d’Emergències estan estos dies buscant-la.

Submarinistes, cavalleria i les últimes innovacions tecnològiques, com els drons, estan emprant-se sense èxit per tal de buscar a esta dona. Dos helicòpters, unitats canines de rastreig, voluntaris de Protecció Civil de Quesa, Enguera i Sumacàrcer i efectius del Consorci de Bombers treballen de valent per trobar-la.

Les primeres hipòtesis apunten a que Teresa podria haver-se desorientat aquell dia en eixir del seu domicili.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.