NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara posa en marxa un trinquet de pilota grossa

S´ha recuperat gràcies a una inversió de 15.000 euros

Ondara ha inaugurat el trinquet de pilota grossa després d’una rehabilitació integral que ha costat 15.000 euros i ha pagat l’Ajuntament. Conegut per tots com trinquetet o mini-trinquet, està ubicat al costat del trinquet municipal i permetrà als esportistes jugar a una modalitat que barreja el joc de la galotxa amb el de les llargues.

Al ser de l’any 1872, en este mini-trinquet es jugava antigament a la modalitat de pilota grossa, però al lluir la paret i marcar les línies, també es pot jugar al rebot, a les galotxetes i fer ús d’ell com a iniciació de raspall.

En acabar la inauguració, els esportistes varen aprofitar per a fer una partida d’exhibició a càrrec del Club de Pilota de Parcent, donant així a conèixer la tècnica de joc a tots els presents.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.