NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova temporada escènica a l´auditori

Sergio Dalma i Los Secretos són els plats forts d´esta programació

El passat dissabte l’estrena nacional i internacional de l’òpera “El Trovador” de Verdi a càrrec de la companyia Opera 2001encetava la nova programació de l’auditoria Teulada Moraira que abasta de febrer a juny. Una nova temporada que ens portarà per la lírica, el pop rock, la música clàssica, instrumental, de banda, simfònica, tradicional, el teatre i amb dos grans concerts de renom: Sergio Dalma que presentarà el 19 de maig el seu nou treball “Via Dalma III” i “Los Secretos” que actuaran el 10 de març a les 20 hores.

El mes de març s’estrena el dia 4 amb un concert didàctic a càrrec de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada i Banda Juvenil; el dia 8 arriben les prestigioses pianistes americanes, les germanes Naughton i el 24 serà el torn del X Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió.

Altra de les grans propostes turístic/cultural que s’ofereix coincidint amb les vacances de Setmana Santa, és la marca pròpia de Música Sacra, el 31 de març amb una gran actuació que comptarà amb dues parts.

Per al mes d’abril, el Conservatori Professional de Música “Mestre Berenguer” de Teulada des d’aquest espai presenta una Trobada de Bandes i altra d’Orquestres amb alumnes de conservatoris d’altres poblacions com Dénia, Altea, Benidorm o Xàbia. I el dia 7 de juny protagonitzarà una nova edició de Toca’m un Conte amb “Shymi: el xiquet de les estrelles”.

Per últim, altra actuació molt interessant arribarà el 6 de juny on l’auditori es suma al Escena Erasmus amb el projecte teatral europeu “La gran final”.

En aquesta representació, una part de l’elenc està compost per joves valencians, altre per joves europeus i la tercera per joves refugiats de diferents orígens, tots junts en un espectacle en clau de comèdia, ple de cançons i ambientat en un gran estadi de futbol.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.