NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El programa ´T´acompanye´ augmenta els beneficiaris i s´estén a tota la ciutat

L´any passat el programa s´anomenava Itineraris Formatius per a la Inserció Laboral

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat el nou Programa T’Acompanye 2018, que l’exercici anterior es va anomenar Itineraris Formatius per a la Inserció Laboral. La ciutat opta per segona vegada a la subvenció per a la posada en marxa d’un pla d’inserció sociolaboral regulat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusive i impulsat i finançat pel Fons Social Europeu. El projecte pretén reforça l’equip social base de Benestar Social i a més s’ha arribat a acords de col·laboració amb Adexa, Xacex i l’EPA per a la realització de cursos i practiques formatives. Com novetats, T’Acompanye 2018 augmentarà en participants, de 120 a 150 i obri el territori d’intervenció a tota la ciutat ja que l’any passat es centrava només al barri del Carme.

L’alcalde va destacar que si el projecte no aconsegueix finançament europeu es realitzarà igualment amb recursos propis amb un pressupost que supera els 200.000 euros.

El programa T’Acompanye 2018, que es desenvolupa en diferents fases, preveu els següents cursos i tallers.

Psicoeducació i parentalitat positiva en pares i mares; ofimàtica; manteniment de parcs i jardins; manipulador d’aliments; manteniment i reparació d’edificis o atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials seran altres dels cursos oferts als que hem de sumar els que ofereix l’EPA a través del conveni acordat que no suposaran cap cost a l’alumnat.

Algunes de les propostes de l’EPA són cuina, com fer una cooperativa, modista o informàtica i en formació reglada: graduat de secundària o alfabetització d’anglès.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.