NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aspromivise estrena pis tutelat

El passat mes de juny, l´Institut de Crèdit Oficial, ICO, cedia gratuïtament una vivenda a l´Ajuntament de Xàtiva per a fins socials i ara és el consistori qui cedeix el seu ús a l´Associació Protectora de Discapacitats Intel?lectuals i Físics Verge de la

El passat mes de juny, l’Institut de Crèdit Oficial, ICO, cedia gratuïtament una vivenda a l’Ajuntament de Xàtiva per a fins socials i ara és el consistori qui cedeix el seu ús a l’Associació Protectora de Discapacitats Intel·lectuals i Físics Verge de la Seu. Aspromivise rep així, la primera vivenda tutelada de la ciutat.

Per a facilitar l’ús de la vivenda i realitzar la seua adequació, l’ajuntament va redactar un projecte de reforma sufragat al 50% per l’ICO. El pis forma part d’un lot de dotze immobles que l’ICO ha posat a disposició d’ajuntaments i altres organitzacions sense ànim de lucre de tota Espanya amb la condició de que siguen utilitzats amb fins socials.

Xàtiva suma així un nou servei en l’àmbit de benestar social que ha comptat amb més bones notícies l’última setmana: el projecte T’Acompanye 2018 per al foment de l’ocupació per a persones en risc d’exclusió i 200.000 euros destinats a contractar a 26 persones amb el programa de Polítiques Inclusives. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.