NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Construccions Cisferjons construirà un itinerari per a vianants al McDonald's

La intervenció es va licitar per 16.122 euros i s?ha contractat finalment per poc més de 12.000 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat a Construccions Cisferjons les obres per a condicionar un itinerari de vianants segur en la intersecció entre la CV-58 i la CV-645, un encreuament perillós ubicat en la zona comercial del polígon on es troben les cadenes d’hamburgueses i el Family Cash. La intervenció es va licitar per 16.122 euros i s’ha contractat finalment per poc més de 12.000 euros. Una vegada completada, tota la travessia quedarà unida per dos passos de vianants que permetran creuar la carretera i encaminar-se fins al centre comercial. L’actuació complementa a la nova rotonda a l’altura del cementeri, d’imminent finalització i a la futura rotonda de la CV-645, front al Paquito Coloma.

El punt entre McDonald’s i Family Cash contempla l’execució de nous trams de voreres, alguns d’ells amb baranes així com la pavimentació de la jardinera front a la rotonda de McDonald’s. L’actuació es completarà amb la reurbanització de la rotonda, que competeix a la conselleria. Pel que fa a la del Paquito Coloma, la nova glorieta s’ha aprovat amb un pressupost de 12.100 euros.

Actuacions, per tant, imprescindibles per evitar les retencions en el principal accés a Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.