NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia presenta el cartell anunciador i la guia de processons de Setmana Santa

El cartell és obra de l?artista gandià Antoni Durá on homenatja a les 18 germandats existents en la ciutat

En plena celebració de la Trobada Diocesana que té com seu la ciutat de Gandia i a un mes vista de la Setmana Santa 2018, la Junta Major de Germandats ha presentat el cartell anunciador, la guia de processions i la revista Passio. Fou anit en un abarrotat saló de Corones del Palau Ducal.

El cartell és obra de l’artista gandià Antoni Durá on homenatja a les 18 germandats existents en la ciutat.

Seguidament es presentaria la guia de processons, una guia de butxaca amb tirada de 15.000 exemplars on es pot trobar de forma clara i concisa, els horaris i itineraris de tots els actes, processons i Sants Oficis de la Setmana Santa. Pel que fa a la portada del Passio ha estat dissenyada per Ignacio Arroyo, professor i llicenciat en Belles Arts que l’ha vinculat a la litúrgia que es viu en les celebracions, tenint com a fons una imatge a l’interior de l’Insigne Col·legiata.

Pel que fa a la revista Passio enguany té com títol “Signum” i per primera vegada apareix publicat en la portada. Aquest és el número 66.

El llibre ha sigut dissenyat i maquetat per Luis Muñoz i l’equip de Kazados Photos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.