NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Murta-Maravall i Selgas-Tovar guanyen els premis al Millor Ninot

Militaven en secció primera i secció segona però han aconseguit arrabassar el màxim guardó dels ninots de Xàtiva

Militaven en secció primera i secció segona però han aconseguit arrabassar el màxim guardó dels ninots de Xàtiva. Els millors foren per a Murta-Maravall en falles grans per a aquesta peça modelada per Palacio i Serra; mentre que l’artista local Xavier Ureña s’emporta altra vegada el premi d’infantil per a Selgas-Tovar. Els premis es donaren a conèixer el passat dissabte per la vesprada en l’Albereda, davant de l’Ajuntament i com acte previ a la Crida.

En monuments grans, el primer premi de secció especial fou per a Ferroviària amb 80 punts per davant d’Espanyoleto, Raval i República Argentina. En secció primera, Murta-Maravall sumaria 144 punts; donant-li clarament la victòria absoluta. En secció segona, els sis cadafals acabarien molt igualats però s’imposaria Passeig i en tercera seria Sant Feliu amb 114 punts, el doble que alguns dels ninots de la màxima secció.

Passem a infantils, la secció especial fou per a Abú Masaifa amb 137 punts per davant d’Espanyoleto, Murta i Ferroviària. Amb només dos monuments, Molina-Claret s’imposaria en secció primera front (29´02) al Raval. En segona, Selgas-Tovar aconseguiria 158 punts; emportant-se el premi absolut de l’especialitat. Finalment, la secció tercera fou per a Tetuán amb 135 punts.

I passem a la Crida; acte que s’iniciava amb un audiovisual que es va poder seguir amb les pantalles gegants instal·lades en l’Albereda i que va comptar amb un gran desplegament de llums. Les dues falleres majors de Xàtiva convidarien a gaudir de la festa josefina des dels balcons de l’Ajuntament.

Seguidament, la comitiva fallera es desplaçaria fins la Casa de Cultura a inaugurar l’exposició que romandrà oberta al públic fins el proper 16 de març, dia en que els ninots engalanaran els monuments de la ciutat. Un gran castell de focs d’artifici posaria el colofó a l’acte anunciador de les falles xativines.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.