NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benissa s´adhereix a l´Aliança de Ciutats pel Desenvolupament

En novembre tindrà lloc la primera de les activitats

Benissa s’ha adherit a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible i formarà part de la Campanya de Divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible d’esta agrupació, implicant-se així en la sensibilització de la societat i en els esforços d’acabar amb la pobresa, les desigualtats, la injustícia i el canvi climàtic.

El projecte està enfocat als alumnes de Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional, de manera que siguen les noves generacions les que treballen per millorar la qualitat de vida dels ciutadans del món i la cura del medi ambient.

Entre les actuacions d’esta aliança de ciutats cal destacar les línies d’ajudes per a desenvolupar diferents projectes.

Amb totes estes propostes es pretén implicar als pobles i ciutats en la informació, difusió, sensibilització i compromís amb els objectius de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.