NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Representants de La Ribera visiten la canera de La Vall

L´objectiu és conèixer el sistema de gestió pública

La canera que es gestiona des de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida és un exemple a seguir per part d’altres localitats i, de fet, representants de la Mancomunitat de la Ribera Alta han visitat les instal·lacions per tal de conèixer de primera mà com es fa la gestió d’este servei públic. En l’actualitat, en la Ribera Alta el servei està adjudicat a una empresa privada, però estan plantejant-se la possibilitat de revertir la gestió i fer-la mancomunada, de manera que s’eviten el major número de sacrificis possible i es fomenten les adopcions.

El seguiment de l’animal des de que es recull fins que s’adopta és transparent i efectiu en la canera de La Vall d’Albaida, un exemple a seguir per part d’altres ens de les nostres terres que promouen el benestar animal i la tinença responsable de mascotes.

El responsables de la Mancomunitat de la Ribera Alta han tingut l’oportunitat d’intercanviar experiències, però també de visitar les instal·lacions de la canera de la Vall d’Albaida, una de les millors gestionades de la Comunitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.