NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

74 arbres per a 74 xiquets de 5 anys

La Casa Balones és l´espai triat per a la reforestació

L’Ajuntament d’Ontinyent celebrarà demà a partir de les 10:30 la segona edició de “Apadrina’m! Creixem junts”, una iniciativa que té per objectiu fomentar l’estima per la natura i l’entorn en la que participaran 74 escolars nascuts en 2012 plantant el seu propi arbre i mantenint-lo al llarg de la seua vida.

Els xiquets de 5 anys plantaran a la zona de Casa Balones 74 exemplars de roures, aurons, freixes i carrasques, tots arbres d’espècies autòctones i adaptades a les característiques del terreny, tal i com es va fer l’any passat.

Els clots estaran prèviament preparats per a facilitar l’activitat i les famílies participants només hauran de dur una aixada i un poal.

Cal destacar que, a més d’esta activitat, entre els mesos de gener i febrer l’Ajuntament ha repartit al voltant de 800 plantons a escolars i associacions mediambientals per intentar contrarestar els efectes del canvi climàtic alhora que es millora el paisatge i la qualitat de l’aire.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.