NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concurs gastronòmic l?all tendre, de la terra al plat

III Edició Firall, fira de l'all tendre Xàtiva 2018

Contràriament a la creença popular, l’all tendre, el producte més arrelat de l’horta socarrada, no és només un potenciador de sabor que es serveix com acompanyament o guarnició. Aquesta hortalissa, de grans propietats nutricionals i antibiòtiques, potser l’estrella del plat ja que la seua versatilitat és màxima com es va poder comprovar al segon concurs gastronòmic “l’all tendre, de la terra al plat”, convocat per la regidoria de Promoció Econòmica de Xàtiva al marc de Firall. Tant és així que la recepta guanyadora fou dolça, amb diferents cobertures de xocolata, obra del xef Alejandro Castelán de l’establiment sobre rodes MovingKitchen de Madrid.

Enguany el certamen pegava un bot qualitatiu i quantitatiu. Si l’any passat només es va limitar a l’àmbit local, en aquest 2018 participaren restaurants provinents de tots els racons d’Espanya. 24 foren finalment els seleccionats entre un al·luvió de 150 sol·licituds. Es va comptar amb la direcció tècnica de Jesús Minguet, docent culinari i expert en aquest tipus d’esdeveniments.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.