NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vora 1.400 participants en la I Carrera de la Dona

Els organitzadors no s´esperaven tantíssima participació

Este cap de setmana els carrers d’Ontinyent s’han omplert de dones esportistes i reivindicatives, perquè s’ha celebrat la primera edició de la Carrera de la Dona amb uns inscripció de vora 1.400 participants que ha superat totes les expectatives.

Ben orgullosos es mostren des de l’organització en haver aconseguit tantíssima participació en esta cursa de 5 quilòmetres. Xiquetes, joves i veteranes han compartit l’emoció de lluitar per una reivindicació comuna, la d’aconseguir la igualtat entre homes i dones.

A més de la cursa, este esdeveniment esportiu ha aprofitat per apropar a la gent les activitats que s’han organitzat per a commemorar el Dia Internacional de la Dona i conscienciar a la població de que la lluita per la igualtat compta amb una gran ajuda institucional.

Pel que fa a les guanyadores de la cursa, la primera en creuar per meta ha sigut Elizabeth Muñoz amb un temps de 21:04, seguida 23 segons després d’Inma Albert. Sofia Cambra ha quedat tercera amb un temps de 22:17.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.