NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´ontinyentí Juan Antonio Vaello pregona la Setmana Santa

Assegura que no viu la Setmana Santa de Xàtiva, però la seua tasca professional el vincula molt a la ciutat

L’ontinyentí Juan Antonio Vaello ha sigut enguany el pregoner de la Setmana Santa de Xàtiva, de la que diu conèixer poc per celebrar sempre la festa en la seua ciutat natalícia. Tot i així, Vaello està molt vinculat a la capital de La Costera al ser mestre del col·legi Claret, del que guarda molts bons records.

En el seu discurs, Vaello ha convidat als fidels a viure la passió, mort i resurrecció de Crist, i ho ha fet en l’església del Carme, ja que el seu germà és el retor d’esta parròquia.

En acabar el pregó, els assistents van disfrutar d’un concert de La Nova i d’un sopar de germanor, donant així per iniciada una Setmana Santa que enguany està molt propera a la celebració de les falles.

Els trasllats de les imatges de clavaris i d’alguns titulars, com la de la Camilla el proper divendres, enceten tota una sèrie d’activitats religioses que continuaran les properes setmanes per commemorar la passió, mort i resurrecció de Crist.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.