NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Diània, terra nostra´, el llibre fotogràfic de les Comarques Centrals

Just Sellés presenta en Bellreguard este llibre auto-editat

L’escriptor i fotògraf Just Sellés s’ha auto-editat el llibre ‘Diània, terra nostra’, un volum d’una gran qualitat d’impressió que fa un recorregut pels racons més emblemàtics de les set comarques que composen el territori de Diània, que abasta al voltant de 170 pobles de les nostres terres. L’obra, fruit del treball de localització de l’autor per a la seua narrativa, ens endinsa en un territori que ja va xafar durant molts anys personatges com Joan Pellicer.

Sellés recorre tot el territori Diània i allà on li ho permeten, acudix a presentar el seu llibre, una oportunitat més de poder vendre’l, ja que són poques les llibreries que el tenen en el seu catàleg.

Més de 300 fotografies conformen este volum dividit en 15 capítols on els textos dels botànics Cavanilles i Pellicer, així com de Rafael Cebrián i l’autor mateix, ens acosten a la bellesa d’este tros de món.

En este llibre trobem serres espectaculars, barrancs profunds, costes accidentades, pobles encisadors, castells increïbles i, en definitiva, paratges preciosos de les Comarques Centrals. Si volen comprar-lo, a la seua web està disponible.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.