NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Juan Ayuso guanya la VII Volta Ciclista Cadet de Gandia

Carla Pruñonosa s´imposa en categoria femenina

El ciclista local Juan Ayuso, de l’equip Ginestar, ha guanyat la setena edició de la Volta Ciclista Cadet Ciutat de Gandia, una competició en la que participen una vintena d’equips de tota Espanya, incloses les xiques de la Selecció Valenciana Femenina, la Selecció Autonòmica de Madrid i un equip internacional belga. Les esperances estaven en ell des del primer moment de la prova i l’equip sencer estava bolcat en la seua victòria, malgrat que altres esportistes estaven molt a prop del seu nivell.

I el millor ha guanyat. Juan Ayuso s’ha convertit en tot un referent del ciclisme valencià, impulsant este esport entre la joventut. De fet, gràcies a la bona ratxa per la que passa el club ciclista, no falten col·laboradors per a organitzar este esdeveniment esportiu.

L’etapa del diumenge, de 60 quilòmetres, va estar molt disputada entre Ayuso i el corredor belga Ramses Debruyne, ja que els dos coronaren el port de muntanya i aconseguiren treure un gran avantatge a la resta de ciclistes destacats, però a pocs quilòmetres de meta el gandià va aconseguir deixar enrere al belga, entrant en solidari per meta davant l’ovació de tots els presents.

Però ací no queda la glòria d’esta promesa del ciclisme valencià, perquè Ayuso també s’alçà amb la victòria en la general de muntanya i en la general de regularitat, convertint-se també en el primer valencià de la general. En la classificació de metes volants, Gerard Montoro va aconseguir la victòria després d’imposar-se en la primera etapa disputada el dissabte i en la segona del diumenge.

El guanyador de cadets de primer any va ser Mar Terrassa, mentre que la castellonina Carla Pruñonosa va aconseguir la victòria en la categoria femenina després d’haver quedat primer en les etapes del dissabte i del diumenge. Pel que fa a la general d’equips, el triomf se l’emportaren els belgues.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.