NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els xiquets reforesten Casa Balones

Els menuts de cinc anys i les seues families apadrinen els arbres

El passat dissabte 74 xiquets de cinc anys plantaren i apadrinaren el seu arbre a la zona de la Casa Balones, una iniciativa mediambiental que pretén conscienciar als més menuts de la necessitat de cuidar del nostre entorn. Els xiquets han acudit amb les seues famílies i amb un poal i una aixadeta per tal de plantar l’exemplar triat. Es podien triar roures, aurons, freixes i carrasques, tots arbres d’espècies autòctones i adaptades a les característiques del terreny.

Cal destacar que, a més d’esta activitat, entre els mesos de gener i febrer l’Ajuntament ha repartit al voltant de 800 plantons a escolars i associacions mediambientals per intentar contrarestar els efectes del canvi climàtic alhora que es millora el paisatge i la qualitat de l’aire.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.