NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XIII Carrera de Joies amb cavalls

Les carreres es disputaren sobre 200 metres

La platja de la Mitja Galta d’Oliva, en la zona sud del Club Nàutic ha sigut escenari de les Tretzenes Carreres de Cavalls per la Joia baix l’organització de l’Associació D’amics del Cavall de la Safor. Les carreres es disputaren sobre 200 metres tant en sèries com en finals i amb dues modalitats: amb cadira de muntar i a pèl. La primera va incloure tres categories; ponis A menys d’1,47 metres; cavalls B i cavalls PRE; mentre que la segona, més fidel a la tradició va estar reservada a cavalls de cadira i de tir.

Aquest magnífic espectacle prové de la tradició heretada dels antics “llauradors i carreters”, els quals organitzaven carreres amb les cavallerisses que utilitzaven per a les tasques del camp. Es muntaven sense cadira i el premi consistits en un mocador de seda, l’anomenada joia, que el guanyador regalava a la persona amada.

L’esdeveniment està dedicat com memorial a Imma Masquefa, una de les impulsores de l’associació que inclús va córrer en diverses edicions. També coordinaria en Oliva junt a la federació valenciana la pràctica del TREC, Tècnica Rural Eqüestre de Competició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.