NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

3.000 euros per al llibret de la Joan Ramón Jiménez

3er premi de la Generalitat per la promoció i ús del valencià

El llibret de la falla Joan Ramón Jiménez de Xàtiva, titulat “Portes obertes al taller de l’artista faller” i coordinat per Rafa Tortosa ha aconseguit el tercer premi concedit per la Generalitat Valenciana per la promoció i ús del valencià,  valorat en 3.000 euros. Junt a ella, altres set comissions de la ciutat han arrabassat algun guardó; la República Argentina està en catorzena posició; els d’Abú Masaifa i Espanyoleto, en setzè i dissetè lloc, respectivament.

Continuant amb aquesta festa de la que només queda una setmana per al seu començament parlem de premis atorgats per diferents regidories xativines. La de Medi Ambient recompensarà amb 1.000 euros a la falla més sostenible per impulsar la utilització de materials reutilitzables, reciclats i combustibles en el disseny tant del monument com de decoració de carrer. També es tindrà en compte la quantitat de restes i residus que hauran de recollir els serveis de neteja després de la Cremà. Les instàncies es poden presentar fins al 12 de març i la guanyadora es donarà a conèixer el 23 de mateix mes. Per altra banda, la regidora de la Dona i Igualtat atorga premi a la comissió que destaque per la igualtat de gènere tant en el monument, com el llibret i amb presència de dones als càrrecs directius.

Per últim recordem que l’exposició del Ninot, una de les més visitades anualment, romandrà en la sala de Columnes de la Casa de Cultura fins al 15 de març.

Una mostra que també es visitada per nombrosos grups escolars.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.