NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1,6 milions d'euros d'obres als polígons

Visita del conseller d'Economia Sostenible

El IVACE ha subvencionat el 100 per cent de les millores als polígons de Sant Vicent, El Pla i L’Altet d’Ontinyent amb una inversió de 1,6 milions d’euros, unes inversions que han permès a les empreses comptar amb un increment de la seguretat, una millora de l’enllumenat públic, la generació d’energies renovables i la implantació d’un ecoparc.

El conseller d’Economia ha recordat que, després de les primeres actuacions escomeses en alguns municipis de tradició industrial, el pla de millora de polígons serà bianual, de manera que puguen arribar a tots els de la Comunitat Valenciana i puguen executar-se les obres de manera òptima. Per als anys 2018-2019, el pressupost és de 49 milions i es repartirà entre aquells pobles que no hagen rebut ajudes en 2017.

 

 

Pel que fa a les actuacions que s’han portat a terme en Ontinyent, el IVACE ha millorat el polígon de El Pla amb 958.000 euros, uns diners que han permès implantar vigilància connectada amb la Policia Local, el disseny d’un carril bici, la millora de l’enllumenat, la generació d’energies renovables i la instal·lació de serveis contra incendis, així com un ecoparc i una web. En el de l’Altet s’han fet unes actuacions semblants per 358.000 euros, mentre que en Sant Vicent s’han invertit 255.000 euros.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.