NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova campanya de Comerç In

Repartirà 13.000 bosses entre els clients

Comerç In i l’Ajuntament d’Ontinyent impulsen la nova campanya “Pensar en In és pensar en mi” per fer valdre i conscienciar a la ciutadania de la importància del consum local i on es repartiran 13.000 bosses entre la clientela. Estarà en vigor fins al 5 d’abril.

A més de les bosses, els més de 70 establiments adherits mostraran als seus aparadors una sèrie de cubs que aniran acompanyats de diversos missatges que reflectiran com comprar al comerç local afavoreix el desenvolupament i creixement de la ciutat.

Altre missatge seria aquest “si has comprat un comerç o servei IN has compartit consells i rialles amb Concha, Carmen i Pep... i has ajudat a fer que l’ocupació local puge, puge i puge”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.