NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia reivindica el 8M amb una marxa de torxes

Els actes reivindicatius s´han succeït durant tota la jornada

Gandia ha estat una de les de ciutats espanyoles on milers de persones han eixit al carrer per reivindicar la igualtat entre gèneres i protestar per les injustícies que encara estan vigents a la nostra societat, com la bretxa salarial, la violència de gènere, els micromasclismes i la precarietat laboral. És per això que han sigut moltes les dones que han fet vaga de 24 hores o aturades de dos hores als seus torns de treball en una jornada on s’han establert serveis mínims i no s’han registrat incidents.

A migdia Gandia s’omplia de reivindicació amb l’acte celebrat a les portes de l’Ajuntament, on les manifestants s’han vist recolzades per la participació de membres del Govern local que, a més, han participat en la manifestació de la vesprada.

En qualsevol cas, el que totes les dones reivindiquen és que la lluita feminista no acabe en una jornada reivindicativa més o menys exitosa, perquè les coses s’aconsegueixen amb els xicotets detalls, amb el dia a dia, en casa o al treball.

La manifestació, que va eixir des del centre de salut de Beniopa, ha transcorregut pels carrers del centre de la ciutat sense incident fins arribar a l’Ajuntament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.