NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Homenatge a la dona més major del poble

Lut Garda va nàixer en 1921 i encara disfruta d´una salut envejable

L’acte s’ha instaurat enguany, però veient l’entranyable que ha sigut, segur que es queda per a la posteritat. Parlem de l’homenatge a la dona més major d’Albaida, celebrat en commemoració del Dia de la Dona. Ella és Lut Garda, nascuda el cinc de gener de 1921 que va rebre la visita de l’alcalde i la regidora de Benestar Social. Una dona quasi centenària però amb una salut i lucidesa envejable. 

En aquest dia tan especial, Lut va estar rodejada d’amics i familiars i faria gala d’un gran sentit de l’humor.

L’acte s’emmarca dins de la celebració de la Setmana de la Dona que al cas d’Albaida conclou aquest dijous 15 de març.

Pel que fa a les activitats, des de hui i fins el dimecres té lloc un curs d’autodefensa per a dones; demà dimarts es projectarà la pel·lícula “La Bicicleta Verde” al cinema Odeón a les sis de la vesprada i el dijous el programa finalitza amb la xerrada “Els mitjans de comunicació i el seu paper en la desigualtat de gènere”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.