NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Congrés Iberoamericà de Ciències del Ciclisme

Esportistes, docents i alumnes d´Espanya, França i Brasil treballen conjuntament en Ontinyent

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València ha acollit el I Congrés Iberoamericà de Ciències del Ciclisme, un esdeveniment en el que han participat un centenar de persones, entre esportistes,  professorat i alumnat procedents de tota Espanya, França i Brasil.

L’acte, organitzat per la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, ha inclòs sis taules rodones sobre aspectes com la biomecànica del ciclisme, els sistemes d’entrenament o la personalització de la bicicleta.

Activitats relacionades amb l’esport la programació de projectes saludables en Ontinyent, com la II Gimnastrada Universitària que arribarà en maig de la mà de la UV en col·laboració amb l’Ajuntament i la Fundació Campus Ontinyent.

La jornada s’iniciava amb una taula rodona sobre ajustament de la postura del ciclista, seguida d’altra sobre tècniques de pedaleig, entrenament del ciclista, experiències al ciclisme professional i personalització de les bicicletes, a més d’un apartat de comunicacions lliures.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.