NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

11 dones guardonades per la seua lluita igualitària

Fer palés el paper de la dona en la nostra societat és l´objectiu d´estos guardons

L’Ajuntament d’Ontinyent ha guardonat amb peces de Manolo Díaz a 11 dones per la seua lluita per la igualtat en diferents sectors socials de la ciutat coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. Enguany, les dones més visibles d’Ontinyent han estat, a l’àmbit associatiu, l’activista Rosa Conca; i a l’àmbit sanitari, la matrona Beatriz Vañó.

Isabel Rovira Serna, empresària d’Ontinyent, ha estat guardonada per haver contractat a una dona embarassada, una pràctica molt poc habitual al món dels negocis.

A l’àmbit esportiu s’ha reconegut el treball de les impulsores de la Cursa de Sant Silvestre a Ontinyent, Alicia Llopis, Carmen Coll, Inma Quiles, Mari Carmen Seguí, Joaquina Asensio, Tere Vicedo, Cecilia Calabuig i Fina Mullor, aquesta última a títol pòstum.  

Pel que fa als premis escolars de narrativa per commemorar el Dia Internacional de la Dona, el primer premi ha recaigut en Blanca Alonso, del Pureza de María, amb la seua obra ‘Dones de la història; mentre que el segon ha sigut per a Inés Ribera, de l’institut Jaume I, amb la seua obra ‘Seràs aquella que vas voler ser’.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.