NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sis anys celebrant paelles

Enguany coincidiran les paelles, el ´Fes la mona´ i el ´Festival Diània´

El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent ha organitzat per sisè any consecutiu el dia de les paelles amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de València, sumant-se a un cap de setmana on es podrà gaudir també del festival ‘Fes la Mona’ i del ‘Festival Diània’. Aquest any tindran lloc el 31 de març, des de les 11 hores del matí fins a les 17.30 de la vesprada, al pàrquing situat darrere del col·legi públic Carmelo Ripoll, on actuarà La Trocamba Matanusca.

La il·lustradora ontinyentina Miriam Ferrer és l’artífex del cartell d’aquesta edició, en la que el Consell Local de la Joventut facilitarà la llenya, així que els i les participants només hauran de portar el menjar, el triangle i el calder. Per a inscriure's, cal acudir a la seu del Consell Local de la Joventut fins el 28 de març, en horari del casal, abonar 2€ per participant i posar-li un nom a la paella.

Com s’ha fet en anteriors edicions, cada paella comptarà amb un tiquet de descompte d’un 10% per a comprar els ingredients al mercat municipal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.