NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xulla de vedella al Gourmet del Socarrat

Els diferents tipus de maduració han sigut la clau de l`exit

El Gourmet del Socarrat acollia el dissabte la primera jornada de la Xulla Madurada Delux90, la nova marca de l’empresa Ahullana & Lanusse, especialitzada en la venda i distribució de carn i productes càrnics de primera qualitat. Unes jornades on es va poder vendre i degustar cinc tipus de xulla de vedella de la mateix edat però de diferent sabor i textura segons el temps de maduració. El Gourmet del Socarrat sempre ofereix menús especials segons la temporada o les festes més populars així que després de la calçotada o l’all tendre continua amb aquest tast sorprenent als seus comensals.

En concret es va oferir carn de quatre tipus de maduració: de 95 dies, de 70; 2 peces de 40 i un d’11 dies. Producte de primera qualitat però que també s’ha de saber cuinar.

El Gourmet del Socarrat, ubicat al centre històric de Xàtiva uneix l’innovador i exitós concepte de tenda de productes delicatessen, vins, bar de tapes i restaurant i d’ací poc encara que es farà més gran amb l’obertura d’un nou local exclusiu de tapes basques.

Amb Pepe Xim atenent als clients i Pablo Ferrer, portant la batuta en la cuina, “El Gourmet del Socarrat” és una immillorable opció per gaudir de la cuina regional però amb tocs d’autor.

El Gourmet del Socarrat al carrer Trobat número 5, Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.