NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó presenta el documental ´Dones des de l´ombra´

Un documental que homenatja a les mares i àvies d?un poble llavors eminentment agrícola amb 10 magatzems de taronja on les dones foren el motor per al desenvolupament econòmic i social

Beniarjó ha posat el fermall d’or a les activitats en commemoració pel Dia Internacional de la Dona amb l’estrena del documental “Dones des de l’ombra”. L’acte, organitzat pel Consell d’Igualtat va omplir l’auditori municipal i també va incloure l’actuació de l’Escola de Dansa Sonsoles Borja, una lectura poètica i la lectura del manifest reivindicatiu.

Un documental que homenatja a les mares i àvies d’un poble llavors eminentment agrícola amb 10 magatzems de taronja on les dones foren el motor per al desenvolupament econòmic i social.

El 8 de març la jornada també fou històrica en Beniarjó amb una concentració feminista multitudinària en la plaça Ausiàs March.

I per què no passe s’ha realitzat aquest documental per dones de Beniarjó i en reconeixement a totes elles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.