NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les dones rurals de La Vall d´Albaida celebren una jornada de germanor

Al voltant de 500 dones s´han reunit en Carrícola en l´encontre que celebren cada any

Ser dona i viure en un poble menudet són els únics requisits exigibles per a participar en la jornada de germanor que cada any celebren els municipis més menuts de La Vall d’Albaida per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. Vora 500 dones han participat enguany en el dinar que ha estat amenitzat per Pep Gimeno Botifarra, el cantador més famós de les nostres terres.

Enguany s’ha repartit en el dinar una borsa de ràfia i una altra de fem orgànic, projectes mediambientals que estan escometent-se en Carrícola i que són l’orgull d’este poble de La Vall d’Albaida. I és que, cada any, l’ajuntament amfitrió té un detall per a les participants.

Els alcaldes dels pobles convidats també han participat en la festa, on no han faltat els re-encontres emocionats entre pobles veïns.

L’any que ve serà Atzeneta d’Albaida el poble amfitrió, així que hauran de treballar de valent per superar als veïns de Carrícola, que han rebut amb els braços oberts als forasters.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.