NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Trasmediterranea unirà Gandia i Mallorca este estiu

D´afegirà a la línia oberta l´any passat entre Gandia i Eivissa

Trasmediterranea unirà Gandia i Palma de Mallorca este estiu, afegint així una nova línia a la ja establerta l’any passat entre la capital de La Safor i Eivissa. Es tracta d’una molt bona notícia per a Gandia, ja que suposa una oportunitat més de vendre la ciutat com un atractiu turístic indiscutible.

Per altra banda, Morant ha anunciat per al mes d’abril la celebració de la II Gala de Turisme de la ciutat que tindrà lloc al Museu Faller de Gandia.

De la mateixa manera que la passada edició, l'estructura reconeixerà a tots aquells establiments que han realitzat una aposta clara en matèria de qualitat. En total seran 89 els que vegen reconeguda la seua tasca reconeguda amb l’estàndard de qualitat Sicted.

La segona part serà la dedicada als reconeixements i premis Turisme de Gandia, començant per l’impuls a la desestacionalització.

El tercer apartat d’estos reconeixements està dedicat al premi a la trajectòria turística, la innovació i l’aposta per la qualitat.

La proposta de candidatura per a la concessió de reconeixements o premis podrà efectuar-la el mateix candidat o qui ho estime oportú. El jurat també podrà presentar candidatures.

El jurat estarà presidit per l'alcaldessa de la ciutat, membres de l'Agència Valenciana de Turisme, el Patronat Provincial de Turisme i el Campus Gandia de la UPV; així com un representant dels guanyadors de l'any passat, un altre de la Xarxa d'Espais Culturals de la Ciutat i Vicente Frasquet en representació de la Comissió de Turisme de FAES.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.