NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Senderisme, zumba i paella per a celebrar el Dia de la Dona

La Policia Local és l´artífex d´esta jornada d´oci

Des de fa uns anys, la Policia Local de Moixent, amb ajuda de l’Obra Social La Caixa, organitza alguna activitat de dinamització al poble, però enguany han volgut sumar-se a les activitats del Dia Internacional de la Dona amb una marxa senderista, una exhibició de zumba i una paella gegant.

Esta jornada posa el punt i final a les activitats organitzades també per l’Ajuntament en el Dia Internacional de la Dona a falta de que demà dimecres finalitze el curs de defensa personal per a dones impartit per la Policia Local. Com veuen, tot un munt d’activitats heterogènies que pretenen sensibilitzar a la població i empoderar a les dones.

En la marxa senderista participaren han participat més de 450 dones i totes elles s’han quedat a disfrutar de la paella ja que, finalment, l’oratge els ha permès acabar la festa a l’aire lliure.

De moment, es desconeix si repetiran l’any que ve però, a la vista de l’alta participació, és més que probable que esta jornada tinga continuïtat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.