NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació lliure l´estendard per la igualtat a les 52 juntes falleres de la província

Prop de 3.000 fallers passaren per la Plaça Manises

La Diputació de València reunia ahir dilluns a prop de 3.000 falleres i fallers en la tradicional recepció celebrada en la Plaça Manises. Un dels actes, emotivament parlant més interessants de la Setmana Fallera que enguany servia per a proclamar l’aposta de la corporació per la igualtat. Així, el president, Jorge Rodríguez, acompanyat per la fallera major de València, Rocío Gil ha lliurat a cada comissió un estendard amb el lema “Som igualtat” que es col·locaran als monuments i després als casals. Aquest és l’únic requisit de l’actual govern provincial per a concedir l’ajuda que cada any es destinen a les comissions falleres.

Com cada any per l’escenari han desfilat una a una les 52 juntes locals que representen la festa en les desenes de municipis valencians que viuen les falles amb la mateixa intensitat i dedicació que les del cap i casal. La primera en rebre l’estendard fou la màxima protagonista de la festa però entre altres també veiem als representants de la Llosa de Ranes o Xàtiva.

El que en un principi fou un acte protocol·lari s’ha convertit en una festa popular, millorada, a més, amb el missatge que porta implícit. És una jornada de trobada i convivència però també de fer-se fotos o un refresquet, d’intercanvi d’insígnies o de ballar amb l’orquestra La Pato.  Per la seua banda la vicepresidenta Maria Josep Amigó faria lliurament a Rocío Gil d’un altre estendard amb el lema “Falles sostenibles”, altra de les iniciatives en les que s’ha implicat la corporació a través de l’àrea de Medi Ambient que dirigeix Josep Bort.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.